CompanieDistribuitorAbonatulCarteleServiciiSuport tehnicContacte

 • Despre companie
 • Avantaje


 • Telefonia IP
 • DialUp acces la Internet
 • Telefonie fixa
 • CARTEL propune numai servicii de inalta calitate. Clientela noastra stie foarte bine pentru ce platesc.
  Comapia presteaza servicii de IP telefonie pe piata incepind cu anul 2002. Atingerea succesului in acest timp a contribuit calitatea inalta a serviciilor, folosirea celor mai inaintate tehnologii si desigur atitudinea catre clientela.

  CARTEL - este

  calitatea.
  Experienta arata, ca numai productia de calitate se foloseste ce cerere constanta. Calitatea serviciilor este drumul spre succes. Nu noi am inventat aceasta regula, noi numai o folosim.

  Atitudinea catre clientela.
  Cel mai important colaborator al companiei CARTEL este clientul ei. Parerea si propunerile lui totdedauna se ea in consideratie si se folosesc la alegerea cailor de dezvoltare a companiei. CARTEL este compania, ce a fost creata de clientela

  Accesibilitatea.
  Compania este gata catre colaborare. V-om examina fiecare propunere.


  CARTEL permanent isi perfectioneaza baza tehnologica. Preferam crearea pachetelor software folosind inteligenta si intelectul companiei. Acest lucru ne permite de a fi siguri de securitate, calitatea serviciilor, ne permite reactionarea imediata la cererea pietei si adaptarea infrastructurii existente la cererea clientelei.

  Compania permanent urmarete tendintele in lumea tehnologiei, fiind gata in prealabil la orice schimbare. Acest lucru ne pazeste pe noi si clientela noastra de factorii nefavorabili ai pietei.
  Copyright CARTEL 2003-2008
  Toate drepturile rezervate

  CompanieDistribuitorAbonatulCarteleServiciiSuport tehnicContacte